Συχνές Ερωτήσεις

Στο Best Direct Greece ετοιμάζουμε την παραγγελία σας σε μία μέρα και την παραδίδουμε στην εταιρεία την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Στη συνέχεια, θα λάβετε την παραγγελία σας σε περίπου 48/72 ώρες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τις Κυριακές και τις αργίες δεν υπάρχει διανομή.

Εάν η παραγγελία σας είναι πάνω από 50 €, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν! Οι παραγγελίες των οποίων το ποσό είναι ίσο ή μικρότερο από 50 €, θα έχουν κόστος αποστολής 3 €. Εάν η επιλεγμένη μέθοδος πληρωμής είναι αντικαταβολή τότε αυτή δεν έχει κάποια επιβάρυνση επιπλέον. Παρόλα αυτά το κόστος αποστολής για παραγγελίες με ποσό μικρότερο των 50 € παραμένει 3 €.

Στο Best Direct Greece μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες επιλογές πληρωμής:

Πιστωτική κάρτα

Χρεωστική κάρτα

PayPal

Αντικαταβολή

Apple Pay και Google Pay

Αγοράστε ήρεμα τις αγορές από το σπίτι σας μέσω της ιστοσελίδας μας Best Direct Greece καθώς η ασφάλεια που σας παρέχει είναι διπλής εγγυήσεως:

1) Εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε όλα τα είδη. Έως 30 ημέρες για να κάνετε την επιστροφή, ενώ τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

2) Εγγύηση παραγγελίας με τον 100% ασφαλή διακομιστή μας. Για την προστασία των πληροφοριών σας, στο Best Direct Greece χρησιμοποιούμε τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer) για την προστασία όλων των πληροφοριών σας κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικής παραγγελίας. Το SSL είναι το βιομηχανικό πρότυπο ασφάλειας στις διαδικτυακές συναλλαγές, που αποστέλει όλες τις πληροφορίες σε έναν κρυπτογραφημένο κώδικα.

Επιπλέον, όλες οι πληρωμές με κάρτα πραγματοποιούνται μέσω ασφαλούς διακομιστή. Η όλη διαδικασία είναι 100% ασφαλής και μόνο η τράπεζα έχει πρόσβαση στον αριθμό της κάρτας σας. Το ίδιο ισχύει για πληρωμές μέσω PayPal.

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ TΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ 100%

Μας ενδιαφέρει απόλυτα ότι όποιο προϊόν έχετε αγοράσει, είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την πολιτική επιστροφής μας και γι 'αυτό σας προσφέρουμε ... 30 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΣΑΣ!

Σε περίπτωση που θέλετε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, το ποσό θα επιστραφεί στην πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα εάν έχετε χρησιμοποιήσει αυτό το μέσο ή μέσω Paypal ή μέσω τραπεζικής μεταφοράς στον λογαριασμό που δηλώνετε εάν έχετε πληρώσει μετρητά κατά την παράδοση.

Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ και θα σας πούμε πώς να ακολουθήσετε.

Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχετε χρησιμοποιήσει, θα σας επιστρέψουμε τα εξής:

Κάρτα: θα λάβετε πίστωση στον λογαριασμό που σχετίζεται με την κάρτα σας, την οποία μπορείτε να ελέγξετε στο αντίγραφο κίνησης. Η ημερομηνία διακανονισμού της πληρωμής δεν εξαρτάται από εμάς.

Paypal: θα λάβετε πίστωση στον λογαριασμό σας στο PayPal.

Αντικαταβολή: θα κάνουμε μεταφορά στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής επιστροφής θα σας ζητήσουμε στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού (IBAN / BIC)

Λάβετε υπόψη ότι, ακόμη και αν επιστρέψετε την παραγγελία, τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

Να θυμάστε ότι μπορεί να χρειαστούν έως και 10 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση του δέματος στον μεταφορέα μέχρι να το παραλάβουμε στην αποθήκη μας και να επιβεβαιώσουμε την επιστροφή του.

Για να επωφεληθείτε από το εκπτωτικό κουπόνι σας, επικυρώστε το στο πλαίσιο όπου αναγράφεται "Κωδικός έκπτωσης".

Υποστήριξη Πελατών

Αποστολή Μηνύματος