Είμαστε ηγετική ομάδα στην πρωτοβουλία και την καινοτομία. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος δημιουργίας προϊόντων που διευκολύνουν τη ζωή των πελατών μας. Ένα σύμπαν πρωτότυπων λύσεων για μοναδικούς ανθρώπους, 100% φτιαγμένο στην Ισπανία!

Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από λύσεις που συνδέονται με ρουτίνες ανάγκες, χόμπι ή πάθη, έως και δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Από το 2019 εργαζόμαστε καθημερινά για να έχουμε έναν κατάλογο με ενημερωμένα προϊόντα ποιότητας. Καινοτόμα προϊόντα κουζίνας, γυμναστικής, σπιτιού και ομορφιάς για να τα απολαύσετε μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους

 

Λίγα λόγια για εμάς

Ο εταιρικός μας σκοπός βασίζεται στην ποιότητα και την ευθύνη της συμπεριφοράς μας απέναντι σε όλους τους ανθρώπους με και για τους οποίους εργαζόμαστε.

Οι αξίες μας καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο διεξάγουμε επιχειρήσεις και αλληλεπιδρούμε με ανθρώπους, είτε είναι πελάτες είτε συνάδελφοι. Οι τέσσερις βασικές μας αξίες είναι η ειλικρίνεια, η καινοτομία, η ευθύνη και ο σεβασμός.

Καθώς μπαίνουμε σε νέες αγορές, προσλαμβάνουμε νεαρά ταλέντα για να είμαστε στην πρώτη γραμμή της αγοράς.

Ειλικρίνεια 

Θέλουμε η σχέση μας με οποιονδήποτε, καταναλωτή ή συνάδελφο, να λειτουργεί πάνω στις αρχές της ειλικρίνειας και της ακεραιότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προϊόντα μας απαρτίζονται από βίντεο που αποδεικνύουν την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Έτσι κερδίζουμε εμπιστοσύνη των πελατών μας μακροπρόθεσμα.

Δημιουργικότητα

Μέρα με τη μέρα συνεργαζόμαστε με νέους συλλόγους ιδεών για την παροχή πρωτότυπων λύσεων, γι 'αυτό και απομακρυνόμαστε τόσο πολύ από τον αλγοριθμικό υπολογισμό, γιατί πιστεύουμε στο ανθρώπινο ταλέντο. Χωρίς την ομάδα μας, κανένα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό.

Ευθύνη 

Γνωρίζουμε ότι ανήκοντας στον όμιλο INDUSTEX οι δράσεις μας έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους: πρώτον επειδή η INDUSTEX έχει μακρά ιστορία στους τομείς της έννοιας και της δημιουργικής ανάπτυξης, της απόκτησης και της κατασκευής προϊόντων. Και δεύτερον επειδή έχει παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες. Λόγω του μεγέθους αυτών των δύο πτυχών, η ηχώ των δράσεών μας είναι μεγαλύτερη, γι 'αυτό η έρευνα είναι πολύ σημαντική στον τομέα μας.

Σεβασμός 

Για το Best Direct Greece είναι θεμελιώδης αξία η σημασία της αλληλεπίδρασης με τους ανθρώπους. Χωρίς ανθρώπους, το Best Direct Greece, δεν θα ήταν δυνατό να υπάρξει, οπότε είστε ο πιο σημαντικός παράγοντας για την ύπαρξή μας. Είτε είναι συνάδελφοι, συνεργάτες ή καταναλωτές. Ο σεβασμός καθορίζει τη συμπεριφορά μας και μας καθοδηγεί να κάνουμε το σωστό.


Μεταδίδουμε αυτές τις τιμές μέσω των προϊόντων μας, είτε μέσω τηλεόρασης, πωλήσεις σε φυσικά καταστήματα ή διαδικτυακά.

Και φυσικά, στα κοινωνικά μας δίκτυα, το μέρος όπου επικοινωνούμε καλύτερα με τους πελάτες μας. Μπορείτε να λάβετε τα τελευταία νέα από το Best Direct Greece στο email σας και να ενημερώνεστε για τις τελευταίες προσφορές ή δωροεπιταγές.


Επιπλέον, η διαδικτυακή εμπειρία αγορών, σύμφωνα με τους καταναλωτές, είναι εύκολη και 100% ασφαλής, καθώς λειτουργεί με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας.

Τι προσφέρουμε: 

  • Ο ιστότοπός μας σας επιτρέπει να παραγγείλετε επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο!

  • Παραδίδουμε την παραγγελία στην πόρτα του σπιτιού σε 24/48 εργάσιμες ώρες.

  • Προσφέρουμε μια πολιτική επιστροφής 30 ημερών, σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι.

  • Και εάν κάτι πάει στραβά, έχουμε την καλύτερη ομάδα για να λύσουμε οποιοδήποτε περιστατικό και να τακτοποιήσουμε τα πάντα.

  • Ακολουθήστε μας στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου!